EN / NL

 

Ballet Volwassenen

Genieten van dansen, gezond en fit zijn en een goed lichaam hebben is niet aan leeftijd gebonden. Heb je vroeger gedanst en zou je het weer willen oppikken? Heb je nog nooit een balletpas gezet maar wil je deze prachtige expressievorm graag ervaren? Het is nooit te laat voor onze balletles voor volwassenen. Een effectieve training, gecombineerd met het pure plezier van beweging op muziek.

Beginners:

LAGE INTENSITEIT – ervaring niet vereist
Bij dit basic balletniveau is iedereen welkom die graag wil leren balletdansen en die geen of heel weinig ervaring heeft. Perfect voor absolute beginners. Het tempo ligt relatief laag en er is veel tijd voor uitleg. De nadruk ligt op het leren van balletterminologie en basisposities en –bewegingen. De focus van de les ligt op oefeningen aan de barre, gevolgd door training op de vloer en wat sprongen aan het einde.

Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie.

 

Intermediate:

MEDIUM INTENSITEIT – enige ervaring aanbevolen maar niet vereist
Het vervolg op Beginners en de perfecte keuze voor wie ooit aan ballet heeft gedaan en nu die kennis wil ophalen en weer wil gaan dansen. De focus ligt op oefeningen met een hand op de barre, meer bewegingen op de vloer, sprongen en posities en uitgebreidere terminologie.

Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie.

 

Advanced:
HOOG INTENSITEITSNIVEAU VOOR ERVAREN DANSERS
Voor wie enige balletervaring heeft. Oefeningen aan de barre gaan tot bijna professioneel niveau en we oefenen allerlei soorten pirouettes, sprongen, danscombinaties en diagonalen. Het tempo ligt behoorlijk hoog, maar er is altijd tijd om oefeningen te herhalen om fouten te corrigeren en de kwaliteit te verhogen.

Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie.

 

niveaus:
Beginners
INTERMEDIATE 
ADVANCED

90 minuten


 
 
_77A4422.jpg
_77A9877.jpg
_77A3406.jpg
_77A4370.jpg
_77A4701.jpg
_MG_0389.jpg
_77A9334.jpg
_77A1803.jpg