EN / NL

 

Ballet Advanced

Deze les is bedoeld voor ERVAREN DANSERS en benadert professioneel niveau
 

In deze les:

 • leer je de meeste elementen die beroepsdansers gebruiken in hun training of op het toneel, zoals grote sprongen, verschillende pirouettes en lange combinaties op de vloer (choreografie);

 • test je je lichaam en leer je op een plezierige manier meer over ballet;

 • leer je wat ballet-esthetiek is en hoe je dit bereikt;

 • transformeer je je geest door coördinatie, geheugen, concentratie en muzikaliteit te ontwikkelen;

 • leer je hoe je op een juiste en effectieve manier traint terwijl je ook een goede houding ontwikkelt;

 • ontwikkel je door dans en beweging een diepere zelfliefde en voel je je zekerder over je lichaam.

Voor wie is het:

 • mensen die balletervaring hebben;

 • mensen die willen doorgaan met leren balletdansen op een hoger niveau in een vriendelijke en ondersteunende sfeer;

 • mensen die willen leren van docenten die zelf beroepsdansers zijn;

 • mensen die leuke, effectieve en resultaatgerichte balletlessen willen volgen met docenten die weten hoe het lichaam werkt en hoe zij kunnen helpen hoe je jouw persoonlijke doel bereikt;

 • mensen die ondersteuning en begeleiding willen om door middel van ballet een positieve transformatie van lichaam en geest te bereiken;

 • iedereen die plezier heeft in trainen en leren in een ondersteunende, motiverende, vriendelijke en plezierige omgeving.

 

Wat studenten zeggen:

“De docenten bij Zhembrovskyy zijn professionals, doorzetters en hebben gevoel voor humor. Ze weten wat ze doen en begrijpen dat het niet alleen maar om kracht gaat, maar ook om het vormen van je lichaam – met ongelooflijk resultaat. Sterk aanbevolen!”

Saskia Reuling

 

Over de docenten:

Zhembrovskyy is een unieke school met de focus op topkwaliteit, ambitie en resultaat. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, zijn we heel selectief in het inbrengen van nieuwe docenten. Zij inspireren en motiveren onze studenten en maken de lessen tot een speciale en tegelijkertijd plezierige ervaring. Onze docenten zijn allen beroepsdansers en fitnesscoaches van Het Nationale Ballet en andere dansgezelschappen en fitnessinstituten. Zij weten hoe jij je gewenste resultaat kunt bereiken.

 

Hoe werkt het:

Probeer een gratis les, als het je eerste keer is. Daarna registreer je je via MindBody en boek je jezelf in voor de les(sen) die jij wilt volgen. MindBody is ons registratiestysteem voor alle lessen en hierop kun je het rooster volgen en zie je de pakketten die je hebt gekocht. Als je vragen hebt over welke les je het beste kunt kiezen, kom dan een proefles volgen, bel ons of stuur een mailtje. We helpen je altijd graag! Ons doel is om jou te ondersteunen in je ontwikkeling en om een professionele omgeving te creëren voor dansers van alle leeftijden, niveaus en achtergronden, kortom: iedereen die van bewegen houdt.

Elk jaar organiseren wij uitvoeringen waar we choreografiën voor maken en met studenten instuderen. Deze vinden plaats in de zomerperiode. Als je zin hebt om hieraan mee te doen of als je hier meer informatie over wilt, laat ons dit dan weten. 

 

De eerste les is gratis!

We willen dat je vertrouwen hebt in de school en de lessen die je hebt gekozen en willen dat op een eerlijke manier doen. Daarom mag je bij ons elk soort les een keer gratis volgen.

Belangrijk! Vergeet niet de docent te laten weten dat je zijn of haar les voor het eerst volgt. Dan weten wij beter hoe we je met jouw volgende stappen kunnen helpen.

 

niveau:
ADVANCED
HOGE INTENSITEIT

90 minuten


 
 
_77A4422.jpg
_77A3336_3.jpg
_77A9554.jpg
_77A1562.jpg
_77A4455.jpg
_MG_0392.jpg
_MG_0263_2.jpg
_77A1606-2.jpg
_77A4842.jpg