EN / NL

 

Ballet Beginners

Geen eerdere balletervaring vereist! Deze les is voor volwassenen van BIJNA elke leeftijd, fitnessniveau en lichaamsvorm.

In deze les:

  • leer je balletterminologie, basisbewegingen en posities;

  • ontwikkel je je lichaam door het trainen en versterken van benen en core;

  • leer je wat ballet-esthetiek is en hoe je deze bereikt;

  • transformeer je je geest door coördinatie, geheugen, concentratie en muzikaliteit te ontwikkelen;

  • leer je hoe je op een juiste en effectieve manier traint;

  • ontwikkel je door dans en bewegen een diepere zelfliefde en voel je je zekerder over je lichaam.

Voor wie is het:

  • mensen die willen leren balletdansen in een vriendelijke en ondersteunende omgeving met beroepsdansers als docent;

  • mensen die leuke, effectieve en resultaatgerichte balletlessen willen volgend met docenten die weten hoe het lichaam werkt en hoe zij kunnen helpen hoe je jouw persoonlijke doel bereikt;

  • mensen die ondersteuning en begeleiding willen om door middel van ballet een positieve transformatie van lichaam en geest te bereiken;

  • iedereen die plezier heeft in trainen en leren in een ondersteunende, motiverende, vriendelijke en plezierige omgeving.

 

Wat studenten zeggen:

“Ik kan me geen betere omgeving of docenten voorstellen voor een introductie tot ballet. Ik ben de Zhembrovskyy school erg dankbaar.”

Magdalini Thymi

 

Over de docenten:

Zhembrovskyy is een unieke school met de focus op topkwaliteit, ambitie en resultaat. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, zijn we heel selectief in het inbrengen van nieuwe docenten. Zij inspireren en motiveren onze studenten en maken de lessen tot een speciale en tegelijkertijd plezierige ervaring. Onze docenten zijn allen beroepsdansers en fitnesscoaches van Het Nationale Ballet en andere dansgezelschappen en fitnessinstituten. Zij weten hoe jij je gewenste resultaat kunt bereiken.

 

Hoe werkt het:

Probeer een gratis les, als het je eerste keer is. Daarna registreer je je via MindBody en boek je jezelf in voor de les(sen) die jij wilt volgen. MindBody is ons registratiestysteem voor alle lessen en hierop kun je het rooster volgen en zie je de pakketten die je hebt gekocht. Als je vragen hebt over welke les je het beste kunt kiezen, kom dan een proefles volgen, bel ons of stuur een mailtje. We helpen je altijd graag! Ons doel is om jou te ondersteunen in je ontwikkeling en om een professionele omgeving te creëren voor dansers van alle leeftijden, niveaus en achtergronden, kortom: iedereen die van bewegen houdt.

Elk jaar organiseren wij uitvoeringen waar we choreografiën voor maken en met studenten instuderen. Deze vinden plaats in de zomerperiode. Als je zin hebt om hieraan mee te doen of als je hier meer informatie over wilt, laat ons dit dan weten. 

 

De eerste les is gratis!

We willen dat je vertrouwen hebt in de school en de lessen die je hebt gekozen en willen dat op een eerlijke manier doen. Daarom mag je bij ons elk soort les een keer gratis volgen.

Belangrijk! Vergeet niet de docent te laten weten dat je zijn of haar les voor het eerst volgt. Dan weten wij beter hoe we je met jouw volgende stappen kunnen helpen.

 

niveau:
Beginners
LAGE INTENSITEIT

90 minuten

LET OP:
BBALLETERVARING IS NIET VEREIST!


 
 
_77A4573.jpg
_77A4291.jpg
_77A9361.jpg
_MG_0310.jpg
_77A4289.jpg
_77A4343.jpg
_77A4455.jpg
_77A9409.jpg
_77A4605.jpg
_77A4602.jpg