EN / NL

Probeer een GRATIS les!

Wij zijn blij dat u geïnteresseerd bent in het programma van de Zhembrovskyy school! Omdat wij u zo goed mogelijk willen helpen om de juiste keuze te maken uit ons lesprogramma, bieden wij u altijd de eerste les GRATIS aan. Dit betekent dat u een les uit ons rooster mag kiezen en deze gratis en vrijblijvend kan proberen. (Alleen beschikbaar voor inwoners van Nederland.)

HOE WERKT HET?

1. REGISTREER & LOGIN VIA MINDBODY
Klik hieronder op ‘Maak uw Mindbody account aan’, vul uw gegevens in en maak uw account aan via ons portaal. Hierna kunt u inloggen.

2. KIES UW GRATIS PROEFLES
Klik op ‘Boek nu’ naast de les van uw keuze in ons Rooster. Scroll vervolgens naar beneden langs de prijzen en klik op ‘Koop nu’ naast de Gratis Proefles. Nu zal de gratis proefles toegevoegd worden aan uw Mindbody account, geheel gratis.

3. VOLG DE LES
Als u in onze studio aankomt, kunt u uzelf inchecken op de iPad aan de muur.
Geniet van uw GRATIS proefles!

Als u besloten heeft om lid te worden van Zhembrovskyy en u een lespakket wilt aanschaffen dan kan dit direct via ons Rooster of de pagina met het prijzenoverzicht.

In de les: draag alsjeblieft comfortabele, rekbare kleding en geen schoenen. We raden zachte balletschoenen of -sokken aan maar blootsvoets is ook prima. We adviseren je om een handdoek en een fles water mee te nemen.

Wij moeten u er op attenderen dat de gratis proefles alleen voor nieuwe studenten is. Mocht u nog vragen hebben, neemt u alstublieft contact met ons op.

 

Hopelijk zien we je snel!

 

 

ADRESS:

Eerste Helmersstraat 102, 1/2
1054 EG, Amsterdam
Nederland

LET OP:

De ingang van de studio is via de betonnen buitentrap links van gebouw 102
Ga de trap op en neem de eerste deur rechts.

 
stairs.jpg