EN / NL

 

ZhemFit+

Deze les pusht je om jouw uiterste grens op te zoeken. Vergeleken met het reguliere ZhemFit niveau hebben de ZhemFit+ oefeningen een groter aantal herhalingen en zijn ze van een hogere intensiteit. De les gaat sneller en vereist een zekere mate van coördinatie. ZhemFit+ is nog uitdagender en effectiever en helpt je nog sneller een optimaal resultaat te behalen.

In deze les:

 • ervaar je ons ZhemFit concept op de hoogste snelheid; dit is een les met hoge intensiteit en veel cardiowerk;

 • transformeer je je lichaam door een unieke, plezierige en motiverende full-body workout;

 • ontwikkel je de esthetiek van een balletlichaam: een goede houding, getrainde spieren en een elegant lijf;

 • verbeter je de functionaliteit en coördinatie van je lichaam;

 • word je fysiek en mentaal sterker;

 • word je leniger met een grotere bewegingsrange;

 • doe je oefeningen liggend op de vloer, aan de barre en staand in het midden met gebruik van je eigen lichaam als gereedschap (geen uitrusting , alleen een mat);

 • leer je hoe je de oefeningen op de juiste, veilige en meest effectieve manier uitvoert;

 • verbeter je je cardiofunctie en bloedcirculatie;

 • verbrand je lichaamsvet en ontwikkel je sterke, lange, slanke en optimaal functionerende spieren;

 • leer je hoe je met ZhemFit oefeningen in een andere omgeving efficiënt kunt trainen, zoals tijdens reizen, thuis, op het strand etc.

Voor wie is het:

 • mensen die hun grenzen willen opzoeken en verleggen! Dit is een uitdagende, effectieve en resultaatgerichte workout voor het hele lichaam;

 • mensen die willen trainen met professionele balletdansers als docenten die diepgaande kennis over en ervaring hebben met hoe je een gewenst fitnessdoel en de best mogelijke lichamelijke conditie bereikt;

 • mensen die de elegante ballet lichaamseigenschappen willen ontwikkelen, zoals een goede houding en lange, slanke spieren;

 • mensen die begeleiding en ondersteuning willen bij het transformeren van hun lichaam om zelfverzekerheid en zelfliefde te ontwikkelen;

 • iedereen die plezier heeft in trainen en leren in een ondersteunende, motiverende, vriendelijke en plezierige omgeving.

Let op: door minder herhalingen te doen wordt het intensiteitsniveau voor bijna iedereen haalbaar. En natuurlijk kun je ook altijd even pauzeren.

 

Wat studenten zeggen:

“Afgelopen zondag liep ik mijn eerste marathon in Rotterdam, met een veel betere tijd dan ik verwachtte toen in mij inschreef (3uur 56min!). Jullie ZhemFit+ les heeft me geweldig geholpen bij het aansterken van mijn geblesseerde knie en enkel en ook bij de versterking van mijn algehele core. Ik had echt plezier in het lopen en het voelde makkelijk en comfortabel! Nu ga ik twee weken rust nemen om bij te komen en dan zien jullie mij weer. Nogmaals bedankt!”

İdil Fındıkoğlu

 

Over de docenten:

Zhembrovskyy is een unieke school met de focus op topkwaliteit, ambitie en resultaat. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, zijn we heel selectief in het inbrengen van nieuwe docenten. Zij inspireren en motiveren onze studenten en maken de lessen tot een speciale en tegelijkertijd plezierige ervaring. Onze docenten zijn allen beroepsdansers en fitnesscoaches van Het Nationale Ballet en andere dansgezelschappen en fitnessinstituten. Zij weten hoe jij je gewenste resultaat kunt bereiken.

 

Hoe werkt het:

Probeer een gratis les, als het je eerste keer is. Daarna registreer je je via MindBody en boek je jezelf in voor de les(sen) die jij wilt volgen. MindBody is ons registratiestysteem voor alle lessen en hierop kun je het rooster volgen en zie je de pakketten die je hebt gekocht. Als je vragen hebt over welke les je het beste kunt kiezen, kom dan een proefles volgen, bel ons of stuur een mailtje. We helpen je altijd graag! Ons doel is om jou te ondersteunen in je ontwikkeling en om een professionele omgeving te creëren voor dansers van alle leeftijden, niveaus en achtergronden, kortom: iedereen die van bewegen houdt.

 

De eerste les is gratis!

We willen dat je vertrouwen hebt in de school en de lessen die je hebt gekozen en willen dat op een eerlijke manier doen. Daarom mag je bij ons elk soort les een keer gratis volgen.

Belangrijk! Vergeet niet de docent te laten weten dat je zijn of haar les voor het eerst volgt. Dan weten wij beter hoe we je met jouw volgende stappen kunnen helpen.

 

niveau:
ZhemFit+
hoge intensiteit

60 minuten


LET OP:
BBALLETERVARING IS NIET VEREIST!


 
 
_77A9077.jpg
_77A9070.jpg
_77A2638.jpg
_77A2565.jpg
_77A0821.jpg
_77A2688.jpg
_77A9049.jpg
_77A1175.jpg
_77A2589.jpg
_77A1092.jpg