EN / NL

 

ZhemFit

Deze les is zo ontworpen dat mensen van bijna alle leeftijden, lichaamsvormen en fitnessniveaus het kunnen volgen.

In deze les:

 • transformeer je je lichaam door een unieke, plezierige en motiverende full-body workout;

 • ontwikkel je de esthetiek van een balletlichaam; goede houding, getrainde spieren en een elegant lijf;

 • verbeter je de functionaliteit en coördinatie van je lichaam;

 • word je fysiek en mentaal sterker;

 • word je leniger met een grotere bewegingsrange;

 • doe je oefeningen liggend op de vloer, aan de barre en staand in het midden met gebruik van je eigen lichaam als gereedschap (geen uitrusting nodig, alleen een mat);

 • leer je hoe je de oefeningen op de juiste, veilige en meest effectieve manier uitvoert;

 • verbeter je je cardio en bloedcirculatie;

 • verbrand je lichaamsvet en ontwikkel je sterke, lange, slanke en optimaal functionerende spieren;

 • leer je hoe je met ZhemFit oefeningen in een andere omgeving efficiënt kunt trainen, zoals tijdens reizen, thuis, op het strand etc.

Voor wie is het:

 • mensen die een leuke, motiverende, effectieve en resultaatgerichte workout voor het hele lichaam willen doen;

 • mensen die willen trainen met professionele balletdansers als docenten die diepgaande kennis over en ervaring hebben met hoe je een gewenst fitnessdoel en de best mogelijke lichamelijke conditie bereikt;

 • mensen met en zonder ervaring. Volwassenen van bijna elke leeftijd, lichamelijke conditie en lichaamstype;

 • mensen die de elegante ballet lichaamseigenschappen willen ontwikkelen, zoals een goede houding en lange, slanke spieren;

 • mensen die begeleiding en ondersteuning willen bij het transformeren van hun lichaam om zelfverzekerheid en zelfliefde te ontwikkelen;

 • iedereen die plezier heeft in trainen en leren in een ondersteunende, motiverende, vriendelijke en plezierige omgeving.

Let op: door minder herhalingen te doen wordt het intensiteitsniveau voor bijna iedereen haalbaar. En natuurlijk kun je ook altijd even pauzeren.

 

Wat studenten zeggen:

 “Voordat ik naar ZhemFit ging, had ik mijzelf voorbereid op een beetje zweten, net zoals bij een gemiddelde Pilatesles maar na de eerste vijf minuten wist ik al dat dit anders was! Mijn hele lichaam werd uitgedaagd - zelfs mijn billen, die ik het moeilijkst vind te trainen op zo’n manier dat ik ook echt iets voel. Het is zo goed dat ik al mijn vrienden er al over heb verteld. Dank je wel!!! Het is een superles!”

Marie Andersen

 

Over de docenten:

Zhembrovskyy is een unieke school met de focus op topkwaliteit, ambitie en resultaat. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, zijn we heel selectief in het inbrengen van nieuwe docenten. Zij inspireren en motiveren onze studenten en maken de lessen tot een speciale en tegelijkertijd plezierige ervaring. Onze docenten zijn allen beroepsdansers en fitnesscoaches van Het Nationale Ballet en andere dansgezelschappen en fitnessinstituten. Zij weten hoe jij je gewenste resultaat kunt bereiken.

 

Hoe werkt het:

Probeer een gratis les, als het je eerste keer is. Daarna registreer je je via MindBody en boek je jezelf in voor de les(sen) die jij wilt volgen. MindBody is ons registratiestysteem voor alle lessen en hierop kun je het rooster volgen en zie je de pakketten die je hebt gekocht. Als je vragen hebt over welke les je het beste kunt kiezen, kom dan een proefles volgen, bel ons of stuur een mailtje. We helpen je altijd graag! Ons doel is om jou te ondersteunen in je ontwikkeling en om een professionele omgeving te creëren voor dansers van alle leeftijden, niveaus en achtergronden, kortom: iedereen die van bewegen houdt.

 

De eerste les is gratis!

We willen dat je vertrouwen hebt in de school en de lessen die je hebt gekozen en willen dat op een eerlijke manier doen. Daarom mag je bij ons elk soort les een keer gratis volgen.

Belangrijk! Vergeet niet de docent te laten weten dat je zijn of haar les voor het eerst volgt. Dan weten wij beter hoe we je met jouw volgende stappen kunnen helpen.

 

niveau:
ZhemFit
medium intensiteit

60 minuten


NOTE:
BALLETERVARING IS NIET VEREIST!


 
 
_77A4159.jpg
_77A1215.jpg
_77A4496.jpg
_77A1403.jpg
_77A0821.jpg
_77A2688.jpg
_77A4532.jpg
_77A8989.jpg
_77A4511.jpg
_77A4474.jpg