EN / NL

 

Voorwaarden & Beleid

 

COPYRIGHT:

Copyright 2018: Zhembrovskyy
Ontwerp en ontwikkeling: Linn Uhrstedt Consultancy
Vertaling: Christiane Admiraal

HOUSE RULES:

  • Be respectful and mindful towards each other. Physical, sexual and verbal abuse, xenophobia or other kinds of discrimination is not tolerated.

  • For safety reasons, always follow orders of the present staff.

  • The use of changing rooms, waiting room and equipment is at your own risk.

  • Participation in any class, the exercises and any eventual injury is at your own risk.

  • In order for our experienced staff to help you avoid eventual injury, they may use verbal and/or physical corrections to guide you through a safe workout. If you for any reason do not feel comfortable with this, please inform the staff before the class begins.

  • No outdoor or black soled footwear should be worn in the studio. Socks, soft ballet and pointe shoes are allowed. It is also OK to be barefoot.

  • Love your space and keep it clean for others who will use it after you.

  • For guests who are using the waiting room or other facilities, we ask to respect the noise level to ensure students are getting the most out of their class. Sometimes silence is golden!

GRATIS LES:

Deze actie is alleen beschikbaar voor inwoners van Nederland, en voor the lessen in onze rooster op onze website.

BETALINGSVOORWAARDEN:

De betalingstermijn van onze facturen is 10 dagen na ontvangst van de factuur. Vriendelijk verzoek om na afloop van een lessenpakket eerst een nieuw lessenpakket te kopen voordat je je voor een volgende les inschrijft.

ANNULERINGSVOORWAARDEN:

Alle aankopen zijn onherroepelijk maar uiteraard willen we er zeker van zijn dat onze studenten tevreden zijn. We vragen onze studenten daarom om in geval van vragen of twijfels contact met ons op te nemen. We zijn er om te helpen!

CHECK-IN:

Studenten zijn verplicht om via MindBody in te checken voor hun lessen, ofwel voor aankomst in de studio via het online MindBody portaal, ofwel met behulp van de iPad aan de muur van het leslokaal in de studio. Als het je proefles is, informeer je eenvoudig de docent.

FACILITEITEN:

We vragen iedereen, docenten én docenten, om onze ruimte te koesteren; houd deze netjes zodat iedereen van onze mooie studio kan genieten.

MEDISCHE CONCERNS:

Studenten zijn verplicht ons te informeren over mogelijke blessures zodat onze docenten kunnen helpen meer of andere blessures te voorkomen. Onze lessen zijn ingericht om blessures te voorkomen en onze docenten zijn professionals in hun vakgebied en we bieden in onze studio een veilige omgeving. Wees er desondanks van bewust dat er altijd een kans is op blessures bij het uitoefenen van fysieke activiteiten. Studenten zijn ook toerekeningsvatbaar voor het op verantwoorde wijze deelnemen om ongevallen te voorkomen.

PRIVACY & COOKIES:

Klik hier om ons volledige Privacy-beleid te lezen.