EN / NL

 

Voorwaarden & Beleid

 

COPYRIGHT:

Copyright 2018: Zhembrovskyy
Ontwerp en ontwikkeling: Linn Uhrstedt Consultancy
Vertaling: Christiane Admiraal

BETALINGSVOORWAARDEN:

De betalingstermijn van onze facturen is 10 dagen na ontvangst van de factuur. Vriendelijk verzoek om na afloop van een lessenpakket eerst een nieuw lessenpakket te kopen voordat je je voor een volgende les inschrijft.

ANNULERINGSVOORWAARDEN:

Alle aankopen zijn onherroepelijk maar uiteraard willen we er zeker van zijn dat onze studenten tevreden zijn. We vragen onze studenten daarom om in geval van vragen of twijfels contact met ons op te nemen. We zijn er om te helpen!

CHECK-IN:

Studenten zijn verplicht om via MindBody in te checken voor hun lessen, ofwel voor aankomst in de studio via het online MindBody portaal, ofwel met behulp van de iPad aan de muur van het leslokaal in de studio. Als het je proefles is, informeer je eenvoudig de docent.

FACILITEITEN:

We vragen iedereen, docenten én docenten, om onze ruimte te koesteren; houd deze netjes zodat iedereen van onze mooie studio kan genieten.

MEDISCHE CONCERNS:

Studenten zijn verplicht ons te informeren over mogelijke blessures zodat onze docenten kunnen helpen meer of andere blessures te voorkomen. Onze lessen zijn ingericht om blessures te voorkomen en onze docenten zijn professionals in hun vakgebied en we bieden in onze studio een veilige omgeving. Wees er desondanks van bewust dat er altijd een kans is op blessures bij het uitoefenen van fysieke activiteiten. Studenten zijn ook toerekeningsvatbaar voor het op verantwoorde wijze deelnemen om ongevallen te voorkomen.

PRIVACY & COOKIES:

Klik hier om ons volledige Privacy-beleid te lezen.