EN / NL

 

Stretching

De perfecte les om aan algemene beweeglijkheid te werken en de spieren te ontspannen. Onze lichamen verliezen veel flexibiliteit en lenigheid naarmate we ouder worden en veel bewegingen worden dan steeds moeilijker.

Stretchen is een uitstekende manier om de flexibiliteit van gewrichten en spieren te verbeteren. Het helpt spanning te verlichten en verbetert bloedcirculatie. Spieren herstellen sneller en het risico op blessures vermindert.

Stretchen is een geweldige training op zich en kan heel goed worden gecombineerd met al onze andere lessen.

In deze les combineren we stretchingmethodes van ballet, yoga, pilates en turnen.

 

Lessen van 30 en 60 minuten

  • Je kunt kiezen voor 30 minuten Stretching aansluitend op onze balletlessen waarin we de spieren na het ballet kunnen ontspannen.

  • Ook bieden we 60 minuten Stretching lessen waarin we het hele lichaam op allerlei manieren opwarmen en uitstrekken.

Over de docenten:

Zhembrovskyy is een unieke school met de focus op topkwaliteit, ambitie en resultaat. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, zijn we heel selectief in het inbrengen van nieuwe docenten. Zij inspireren en motiveren onze studenten en maken de lessen tot een speciale en tegelijkertijd plezierige ervaring. Onze docenten zijn allen beroepsdansers en fitnesscoaches van Het Nationale Ballet en andere dansgezelschappen en fitnessinstituten. Zij weten hoe jij je gewenste resultaat kunt bereiken.

 

Hoe werkt het:

Probeer een gratis les, als het je eerste keer is. Daarna registreer je je via MindBody en boek je jezelf in voor de les(sen) die jij wilt volgen. MindBody is ons registratiestysteem voor alle lessen en hierop kun je het rooster volgen en zie je de pakketten die je hebt gekocht. Als je vragen hebt over welke les je het beste kunt kiezen, kom dan een proefles volgen, bel ons of stuur een mailtje. We helpen je altijd graag! Ons doel is om jou te ondersteunen in je ontwikkeling en om een professionele omgeving te creëren voor dansers van alle leeftijden, niveaus en achtergronden, kortom: iedereen die van bewegen houdt.

 

De eerste les is gratis!

We willen dat je vertrouwen hebt in de school en de lessen die je hebt gekozen en willen dat op een eerlijke manier doen. Daarom mag je bij ons elk soort les een keer gratis volgen.

Belangrijk! Vergeet niet de docent te laten weten dat je zijn of haar les voor het eerst volgt. Dan weten wij beter hoe we je met jouw volgende stappen kunnen helpen.

 

niveaus:
Alle leeftijden & niveaus

30-60 minuten


 
 
_77A3793.jpg
_77A4139.jpg
_MG_0187.jpg
_77A0876.jpg
_77A8916.jpg
_resized-Aro-Ha_0627-2.jpg
_77A0889.jpg
_77A1407.jpg
_77A2513.jpg
_77A2638.jpg