EN / NL

 

Spitzen

Heb je je ooit afgevraagd hoe je op de toppen van je tenen kunt dansen? In deze les maken we het onmogelijke mogelijk en krijgen we bijna iedereen op spitzen. Op elke leeftijd kan je droom uitkomen!

Onze Spitzenles is voor studenten die de Intermediate en Advanced balletlessen volgen. Je krijgt advies van onze ervaren docenten over hoe je spitzen kunt uitzoeken en dragen.

Het is een spannende extra uitdaging om de basisbeginselen van de spitzentechniek te leren, omdat dit geen deel uitmaakt van de reguliere balletlessen. Een leuk extra’tje voor dat echte ‘ballerinagevoel’.

De oefeningen in deze les zijn vooral aan de barre maar ook een paar op de vloer om wat extra uitdaging te hebben. De les is zorgvuldig opgebouwd om blessures te voorkomen.

Over de docenten:

Zhembrovskyy is een unieke school met de focus op topkwaliteit, ambitie en resultaat. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, zijn we heel selectief in het inbrengen van nieuwe docenten. Zij inspireren en motiveren onze studenten en maken de lessen tot een speciale en tegelijkertijd plezierige ervaring. Onze docenten zijn allen beroepsdansers en fitnesscoaches van Het Nationale Ballet en andere dansgezelschappen en fitnessinstituten. Zij weten hoe jij je gewenste resultaat kunt bereiken.

 

Hoe werkt het:

Probeer een gratis les, als het je eerste keer is. Daarna registreer je je via MindBody en boek je jezelf in voor de les(sen) die jij wilt volgen. MindBody is ons registratiestysteem voor alle lessen en hierop kun je het rooster volgen en zie je de pakketten die je hebt gekocht. Als je vragen hebt over welke les je het beste kunt kiezen, kom dan een proefles volgen, bel ons of stuur een mailtje. We helpen je altijd graag! Ons doel is om jou te ondersteunen in je ontwikkeling en om een professionele omgeving te creëren voor dansers van alle leeftijden, niveaus en achtergronden, kortom: iedereen die van bewegen houdt.

 

De eerste les is gratis!

We willen dat je vertrouwen hebt in de school en de lessen die je hebt gekozen en willen dat op een eerlijke manier doen. Daarom mag je bij ons elk soort les een keer gratis volgen.

Belangrijk! Vergeet niet de docent te laten weten dat je zijn of haar les voor het eerst volgt. Dan weten wij beter hoe we je met jouw volgende stappen kunnen helpen.

 

niveaus:
INTERMEDIATE 
ADVANCED
medium intensiteit

30 minuten


 
 
_77A3525.jpg
_77A4670.jpg
_77A3441.jpg
_77A3406.jpg
_77A4370.jpg
_MG_9857.jpg
_77A4712.jpg
_77A9334.jpg
_77A9977.jpg