EN / NL

 

Pilates

In de Pilates workout ligt de focus op het versterken van het lichaam met de nadruk op de ontwikkeling van core strength (rompspieren). Dit helpt om algehele fitheid en welbevinden te verbeteren.

Pilates richt zich, net als Yoga, op houding, balans en flexibiliteit. Bij Pilates is de kans op blessures veel kleiner dan bij andere, meer inspannende trainingsvormen. Daarom is het de perfecte manier om weer in vorm te komen na blessures of na lang niets te hebben gedaan. Daarnaast ligt de focus bij Pilates ook op de verbinding tussen lichaam en geest.

Als mensen het over Pilates hebben, bedoelen ze meestal de oefeningen op een mat. Maar Pilates kan ook met verschillende apparaten worden beoefend, zoals de Reformer, Chair, Barrel en Cadillac. In onze lessen is geen uitrusting nodig. Je werkt met lichaamseigen weerstand en je doet de meeste oefeningen op je mat.

Wat studenten zeggen:

“Ik vond jullie lessen niet alleen heel erg leuk, maar ook erg uitdagend en ze hielpen me sterker te worden na mijn knieoperatie. Ik vond de lessen inspirerend (ik was echt kapot, geweldig ;-)”

Martine Willems 

 

Over de docenten:

Zhembrovskyy is een unieke school met de focus op topkwaliteit, ambitie en resultaat. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, zijn we heel selectief in het inbrengen van nieuwe docenten. Zij inspireren en motiveren onze studenten en maken de lessen tot een speciale en tegelijkertijd plezierige ervaring. Onze docenten zijn allen beroepsdansers en fitnesscoaches van Het Nationale Ballet en andere dansgezelschappen en fitnessinstituten. Zij weten hoe jij je gewenste resultaat kunt bereiken.

 

Hoe werkt het:

Probeer een gratis les, als het je eerste keer is. Daarna registreer je je via MindBody en boek je jezelf in voor de les(sen) die jij wilt volgen. MindBody is ons registratiestysteem voor alle lessen en hierop kun je het rooster volgen en zie je de pakketten die je hebt gekocht. Als je vragen hebt over welke les je het beste kunt kiezen, kom dan een proefles volgen, bel ons of stuur een mailtje. We helpen je altijd graag! Ons doel is om jou te ondersteunen in je ontwikkeling en om een professionele omgeving te creëren voor dansers van alle leeftijden, niveaus en achtergronden, kortom: iedereen die van bewegen houdt.

 

De eerste les is gratis!

We willen dat je vertrouwen hebt in de school en de lessen die je hebt gekozen en willen dat op een eerlijke manier doen. Daarom mag je bij ons elk soort les een keer gratis volgen.

Belangrijk! Vergeet niet de docent te laten weten dat je zijn of haar les voor het eerst volgt. Dan weten wij beter hoe we je met jouw volgende stappen kunnen helpen.

 

niveaus:
beginner/intermediate
medium intensiteit

60 minuten


 
 
_77A0651.jpg
_77A0635.jpg
_77A3700.jpg
_77A0744.jpg
_77A0588.jpg
_MG_0231.jpg
_77A0778.jpg
_77A2732.jpg