EN / NL

 

Floor Barre

Dit is een ballet workout op de vloer en vindt z’n oorsprong in de barre-oefeningen. De ideale les om de balletspieren te trainen met extra nadruk op core en benen. De focus ligt hier op het ontwikkelen van ballet-esthetiek zoals een goede houding en lange, slanke spieren. In Floor Barre doen we de gebruikelijke oefeningen die professionele balletdansers gebruiken om optimaal fit te blijven.

De ultieme ballettraining om een echt danserslichaam te krijgen en waar geen balletervaring voor nodig is.

Floor Barre is de perfecte workout om weer in vorm te komen na blessures of na lang niets te hebben gedaan. Het is een heel veilige workout en bijna compleet vrij van risico op blessures. Daarnaast is Floor Barre perfect voor studenten die een van onze Ballet Volwassenen volgen, maar de les staat open voor iedereen die een echte ballettraining willen volgen.

Over de docenten:

Zhembrovskyy is een unieke school met de focus op topkwaliteit, ambitie en resultaat. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, zijn we heel selectief in het inbrengen van nieuwe docenten. Zij inspireren en motiveren onze studenten en maken de lessen tot een speciale en tegelijkertijd plezierige ervaring. Onze docenten zijn allen beroepsdansers en fitnesscoaches van Het Nationale Ballet en andere dansgezelschappen en fitnessinstituten. Zij weten hoe jij je gewenste resultaat kunt bereiken.

 

Hoe werkt het:

Probeer een gratis les, als het je eerste keer is. Daarna registreer je je via MindBody en boek je jezelf in voor de les(sen) die jij wilt volgen. MindBody is ons registratiestysteem voor alle lessen en hierop kun je het rooster volgen en zie je de pakketten die je hebt gekocht. Als je vragen hebt over welke les je het beste kunt kiezen, kom dan een proefles volgen, bel ons of stuur een mailtje. We helpen je altijd graag! Ons doel is om jou te ondersteunen in je ontwikkeling en om een professionele omgeving te creëren voor dansers van alle leeftijden, niveaus en achtergronden, kortom: iedereen die van bewegen houdt.

 

De eerste les is gratis!

We willen dat je vertrouwen hebt in de school en de lessen die je hebt gekozen en willen dat op een eerlijke manier doen. Daarom mag je bij ons elk soort les een keer gratis volgen.

Belangrijk! Vergeet niet de docent te laten weten dat je zijn of haar les voor het eerst volgt. Dan weten wij beter hoe we je met jouw volgende stappen kunnen helpen.

 

niveaus:
alle leeftijden & niveaus
Hoge intensiteit

60 minuten

NOTE:
BBALLET ERVARING IS NIET VEREIST!


 
 
_77A4467.jpg
_MG_0238.jpg
_77A9085.jpg
_MG_0160.jpg
_MG_0231.jpg
_MG_0229.jpg
_77A4464.jpg
_77A4174.jpg
_77A9156.jpg
_77A4463.jpg