ballet_multiply.png
 
 

Nieuw bij Zhembrovskyy

 

een nieuwe uitstraling
APRIL 2018

We zijn met spannende dingen bezig! Kijk eens rond op onze website en lees er alles over.

We introduceren: ZhemFit!
April 2018

De unieke Ballet Fitness les waar Zhembrovskyy om bekend staat, heet vanaf nu ZhemFit!

Exclusieve aanbiedingen
mei 2018

In samenwerking met verschillende partners bieden wij exclusieve aanbiedingen.

 
 

Ballet

We bieden de hoogste kwaliteit lessen met speciaal geselecteerde professionele balletdansers als docenten. Voor volwassenen hebben we drie niveaus: Beginners, Beginners+ en Intermediate. Voor kinderen bieden we lessen vanaf 6-9 jaar. Voor studenten die versnelde progressie willen maken, bieden we privé- en semi-privélessen.

ballet_multiply.png
 

Dans

Wij vinden dansen de beste en meest natuurlijke manier om de artistieke energie die in alle mensen schuilt, uit te drukken. Het opent nieuwe perspectieven, versterkt het begrip van esthetische verbeelding en helpt om je eigen ik te ontdekken. Bij Zhembrovskyy bieden we Moderne Dans, Choreografie en exclusieve dansworkshops voor alle leeftijden en niveaus.

 
dance_77A2059.png

Fitness

He is onze ambitie om mensen met een gezonde en actieve manier van leven te laten kennismaken. Bij Zhembrovskyy bieden we een voedende en ondersteunende omgeving om positieve lichaamsveranderingen mogelijk te maken. De gezondheid van elke individuele student is onze topprioriteit. Met de verschillende fitnesslessen, zoals ons unieke ZhemFit concept, helpen we cliënten continu om gewenste resultaten op een veilige en meest effectieve manier te bereiken.

 
fitness_77A1151.png
 

Inschrijven


Schrijf je in met je e-mailadres om nieuws, inspiratie en andere updates van Zhembrovskyy te ontvangen.

Naam *
Naam