EN / NL

Beweeg, leer, groei en geniet!

 

Zhembrovskyy is een unieke school met focus op topkwaliteit, ambitie en resultaat.

Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, zijn we heel selectief in het inbrengen van nieuwe docenten. Zij inspireren en motiveren onze studenten en maken de lessen tot een speciale en tegelijkertijd plezierige ervaring.

Onze studio richt zich op het bieden van de beste training zodat studenten hun volle potentieel en welzijn kunnen bereiken. Voor als je de historie van onze school niet kent: Alexander Zhembrovskyy heeft een indrukwekkende carrière gehad als professioneel balletdanser en heeft jaren als solist bij Het Nationale Ballet en andere gezelschappen gedanst. Tegenwoordig werkt hij samen met andere topdocenten en influencers in Nederland en Europa om zo de hoogste kwaliteit in ballet, dans en fitness naar zijn school te brengen. Als een van de beste dans- en fitnessscholen in Amsterdam, biedt Zhembrovskyy trainingsmogelijkheden voor een groot scala aan studenten.

Zhembrovskyy is een plek voor aspiratie, hoge kwaliteit en passie. Mét onze studenten delen wij een liefde voor ballet, dans en fitness en we begrijpen dat kwaliteit hét kenmerk is dat naar succes leidt. Het maakt niet uit wat ‘succes’ voor jou betekent, wij zijn ervoor om jou te helpen dit te bereiken en ondersteunen je hierbij van begin tot eind.

 

Vanaf april 2018: 

Zhembrovskyy heeft sinds kort een nieuwe uitstraling! Kijk eens rond op onze website en laat ons weten wat je ervan vindt.

 

azimg.jpg

ONZE VISIE EN CONCEPT

“De kerngedachte van de Zhembrovskyy school is dat we openstaan voor mensen van alle leeftijden, niveaus en ambities. Voor wie wil leren dansen voor z’n plezier en voor als je er later je beroep van wilt maken. Voor wie zijn gezondheid wil verbeteren met een unieke, nieuwe en spannende fitness-workout en voor dansers die een specifieke training willen volgen.

Onze aanpak van lesgeven is dynamisch, spannend en betrokken en uiteraard op gezondheid toegespitst, in een sfeer van wederzijds respect tussen studenten en onze zeer ervaren en professionele docenten. Wij laten ons sturen door het individuele niveau, doel en de capaciteit van de student. Een van onze taken is het ontdekken van nieuwe talenten en - als zij en hun ouders dit willen – hen te ondersteunen en in de juiste richting te begeleiden. Wij helpen ze met de training tot zelfbewuste dansers die in staat zijn hun artistieke potentie te ontdekken, ontwikkelen en verfijnen. Het idee van de school is om mensen van alle leeftijden en levensomstandigheden kennis te laten maken met een recreatieve hobby waarmee ze niet alleen hun artistieke potentie kunnen ontdekken, maar die ook helpt om fit en gezond te worden. Ons brede aanbod aan lessen weerspiegelt deze filosofie.”

ALEXANDER ZHEMBROVSKYY