EN / NL

Verhalen van onze studenten

 
 
Ik kan me geen betere omgeving of docent voorstellen voor een introductie tot ballet. Ik ben de Zhembrovskyy school erg dankbaar.
— Magdalini Thymi
Ik geniet van elke minuut dat ik bij Zhembrovskyy ben en ik vind het daar echt geweldig. Dankzij ZhemFit kan ik echt resultaat zien! Mijn lichaam is getransformeerd en ik ben nog nooit zo fit geweest!!! En dat terwijl ik net een jaar geleden Sofia heb gekregen! Ik voel me nu zoveel zelfbewuster en zelfverzekerder en ik ben veel meer met mezelf in balans!”
— Federica Trezzi

Twee keer per week naar de Zhembrovskyy lessen heeft me echt vooruit geholpen; eindelijk ben ik wat meer core aan het ontwikkelen.
— Bastiaan Anink

Ik wens jullie vele jaren van succes! Dan kan ik over twintig jaar nog steeds lessen blijven volgen, alleen dan met mijn rollator. Alhoewel; misschien heb ik door jullie lessen wel geen rollator nodig ;-) Ik vind het geweldig dat jullie je ook richten op oudere mensen als ik, die zich in de tegenwoordige tijd van jeugd en schoonheid soms wat buitengesloten voelen.
— Carmen Hiemcke

Jullie lessen zijn niet alleen leuk en inspirerend maar ook een echte uitdaging. Ze hebben me helpen aansterken na mij knieoperatie en dat is geweldig :)
— Martine Willems

Afgelopen zondag liep ik mijn eerste marathon in Rotterdam, met een veel betere tijd dan ik verwachtte toen in mij inschreef (3uur 56min!). De cross-training in jullie lessen heeft me geweldig geholpen bij het aansterken van mijn geblesseerde knie en enkel en ook bij de versterking van mijn algehele core. Ik had echt plezier in het lopen en het voelde makkelijk en comfortabel! Nu ga ik twee weken rust nemen om bij te komen en dan zien jullie mij weer. Nogmaals bedankt!
— İdil Fındıkoglu 

Plié, grand plié, relevé… Ik heb op ‘latere leeftijd’ een nieuwe passie gevonden en ben nu echt gek van ballet. Ik ben niet echt sportief en ik vind “fitness” en trainen vervelend. Dus zelfs als ik het probeerde, ik had er nooit plezier in. Maar dit is kunst, dans, muziek, sport en emotie allemaal ineen – eindelijk heb ik gevonden waar mijn (fitness)hart naar op zoek was en de Zhembrovskyy studio is de perfecte plek ervoor. De docenten zijn beroepsdansers, dus de lessen zijn eersteklas.
— Angel Trinidad

Het is een kinderdroom die uitkomt (balletles nemen van professionele dansers) en dat bij zo’n geweldige school! Jullie school heeft me geholpen mijn conditie, humeur en algeheel welzijn te verbeteren. Zhembrovskyy is een van de plekken waar ik me oprecht gelukkig voel.
— Müge van Eijck

Voor ZhemFit heb ik allerlei soorten workouts geprobeerd maar niets is te vergelijken met deze uitdaging. Bij geen andere werd mijn lichaam letterlijk van top tot teen – en niet te vergeten mijn billen – op zo’n manier aangepakt! Ook de sfeer onder de studenten en de individuele aandacht van de docenten vind ik erg fijn. Dank je wel!!! Het is echt een superles!
— Marie Andersen

Ik krijg privéles van Alexander en hij is een geweldige docent; volhardend, professioneel en vol humor. Hij stimuleert je om niet met minder genoegen te nemen. Hij weet wat hij doet en begrijpt dat het niet alleen over kracht gaat maar ook over het vormen van je lichaam – met fantastisch resultaat. Totaal aanbevolen!
— Saskia Reuling