EN / NL

 

Ballet Kids

6-9 JAAR:
In deze leeftijdsgroep leren de kinderen de terminologie en de basale bewegingen en posities aan de barre en op de vloer. Kinderen hoeven geen beroepsdanser te willen worden om te profiteren van de kwaliteiten en vaardigheden die ze door balletles op deze leeftijd ontwikkelen, zoals een goede houding, coördinatie, muzikaliteit, discipline, beweeglijkheid en een sterk lichaam.

10-12 JAAR:
Dit is een nieuwe les bij Zhembrovskyy speciaal voor onze jonge studenten om zich verder te kunnen ontwikkelen met hun passie voor ballet. De les is ontworpen voor beginners en studenten die al ervaring in ballet hebben.

Over de docenten:

Zhembrovskyy is een unieke school met de focus op topkwaliteit, ambitie en resultaat. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, zijn we heel selectief in het inbrengen van nieuwe docenten. Zij inspireren en motiveren onze studenten en maken de lessen tot een speciale en tegelijkertijd plezierige ervaring. Onze docenten zijn allen beroepsdansers en fitnesscoaches van Het Nationale Ballet en andere dansgezelschappen en fitnessinstituten. Zij weten hoe jij je gewenste resultaat kunt bereiken.

 

Hoe werkt het:

Probeer een gratis les, als het je eerste keer is. Daarna registreer je je via MindBody en boek je jezelf in voor de les(sen) die jij wilt volgen. MindBody is ons registratiestysteem voor alle lessen en hierop kun je het rooster volgen en zie je de pakketten die je hebt gekocht. Als je vragen hebt over welke les je het beste kunt kiezen, kom dan een proefles volgen, bel ons of stuur een mailtje. We helpen je altijd graag! Ons doel is om jou te ondersteunen in je ontwikkeling en om een professionele omgeving te creëren voor dansers van alle leeftijden, niveaus en achtergronden, kortom: iedereen die van bewegen houdt.

Elk jaar organiseren wij uitvoeringen waar we choreografiën voor maken en met studenten instuderen. Deze vinden plaats in de zomerperiode. Als je zin hebt om hieraan mee te doen of als je hier meer informatie over wilt, laat ons dit dan weten. 

 

De eerste les is gratis!!

We willen dat je vertrouwen hebt in de school en de lessen die je hebt gekozen en willen dat op een eerlijke manier doen. Daarom mag je bij ons elk soort les een keer gratis volgen.

Belangrijk! Vergeet niet de docent te laten weten dat je zijn of haar les voor het eerst volgt. Dan weten wij beter hoe we je met jouw volgende stappen kunnen helpen.

 

niveau:
6-9 JAAR
10-12 JAAR

60 minuten


We geven graag voorlichting, advies en ondersteuning aan degenen die hun droom willen verwezenlijken om professioneel balletdanser te worden. In dat geval bieden we ook privé- en semi-privélessen.


 
 
_77A2255.jpg
_77A2248.jpg
_77A8711.jpg
_77A1933.jpg
_77A8729.jpg
_77A2059.jpg
_MG_0019.jpg
_77A2062.jpg
_77A2364.jpg
_MG_0006.jpg