EN / NL

Over MindBody

 
 
mindbody-logo@2x.png

Wat is MindBody precies?

MindBody is het platform dat we gebruiken voor ons rooster- en boekingssysteem. Studenten kunnen via Mindbody een persoonlijk account aanmaken waarmee ze zich kunnen opgeven voor lessen en real-time informatie kunnen zien over ons rooster en mogelijke wijzigingen hierin, het aantal resterende lessen in een aangekocht pakket en de vervaldatum van het pakket.

We vragen studenten om zich elke keer te registreren (check in) voor de les die ze willen volgen ofwel voor aankomst in de studio via het online MindBody portaal ofwel met behulp van de iPad aan de muur van het leslokaal.

 

Hoe maak je een account aan?

1. Geef je op via MindBody
Klik op de knop hieronder om naar ons MindBody portaal te gaan en volg een eenvoudig registreerproces.

2. Koop lespakket(ten)
Neem contact met ons op om te laten weten in welke les je wilt volgen zodat je een lespakket kunt kopen.

3. Controleer je accountgegevens
WWanneer je MindBody account is gevalideerd, ontvang je een automatische bevestigingsmail waarna je kunt inloggen op je account en je pakket(ten) en het lesrooster kunt zien, je kunt opgeven voor een les etc.

 

Heb je echt een MindBody account nodig?

Als je meer dan een les wilt volgen en vanwege bovenstaande redenen, is het ons advies om via MindBody een account te activeren.
Als je voorkeur echter uitgaat naar het volgen en betalen per les, dan is dit mogelijk. Laat dit alsjeblieft weten aan de docent.