EN / NL

 

Moderne Dans

De perfecte les om de vrijheid van beweging en plezier in dansen te ervaren. De focus ligt op het ontwikkelen van coördinatie, muzikaliteit en het gevoel van dansen door korte combinaties en langere choreografiën.

Moderne Dans biedt vrijheid van expressie en meer ruimte voor individuele interpretatie van bewegingen.

De docenten zijn allen ervaren dansers en choreografen op beroepsniveau.

Wat studenten zeggen:

“Jullie school heeft me echt geholpen mijn condite, stemming en gehele welzijn te verbeteren. Een ENORM dankjewel voor alle geweldige lessen en docenten!”

Müge van Eijck 

 

Over de docenten:

Zhembrovskyy is een unieke school met de focus op topkwaliteit, ambitie en resultaat. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, zijn we heel selectief in het inbrengen van nieuwe docenten. Zij inspireren en motiveren onze studenten en maken de lessen tot een speciale en tegelijkertijd plezierige ervaring. Onze docenten zijn allen beroepsdansers en fitnesscoaches van Het Nationale Ballet en andere dansgezelschappen en fitnessinstituten. Zij weten hoe jij je gewenste resultaat kunt bereiken.

 

Hoe werkt het:

Probeer een gratis les, als het je eerste keer is. Daarna registreer je je via MindBody en boek je jezelf in voor de les(sen) die jij wilt volgen. MindBody is ons registratiestysteem voor alle lessen en hierop kun je het rooster volgen en zie je de pakketten die je hebt gekocht. Als je vragen hebt over welke les je het beste kunt kiezen, kom dan een proefles volgen, bel ons of stuur een mailtje. We helpen je altijd graag! Ons doel is om jou te ondersteunen in je ontwikkeling en om een professionele omgeving te creëren voor dansers van alle leeftijden, niveaus en achtergronden, kortom: iedereen die van bewegen houdt.

 

De eerste les is gratis!

We willen dat je vertrouwen hebt in de school en de lessen die je hebt gekozen en willen dat op een eerlijke manier doen. Daarom mag je bij ons elk soort les een keer gratis volgen.

Belangrijk! Vergeet niet de docent te laten weten dat je zijn of haar les voor het eerst volgt. Dan weten wij beter hoe we je met jouw volgende stappen kunnen helpen.

 

Niveaus:
beginner/intermediate

90 minuten


 
 
_MG_0238.jpg
_77A0323.jpg
_77A3715.jpg
_77A0052.jpg
_77A0503.jpg
_77A4544.jpg
_77A1585.jpg
_77A9607.jpg
_77A2698.jpg