EN / NL

Gift Cards

Heb je een Zhembrovskyy Gift Card gekregen of denk je erover er een te geven aan een dierbare? Super! Hieronder vind je antwoord op alle vragen die je over onze Gift Card kunt bedenken.

 

Hoe koop ik een Zhembrovskyy Gift Card?
Ga naar onze online winkel op Mindbody en kies de Gift Card die je wilt kopen. Je kunt de Gift Card helemaal naar wens samenstellen en naar de gelukkige ontvanger sturen.

 

Hoe kan ik een Zhembrovskyy Gift Card inwisselen?

  1. Ga naar ons Mindbody-portaal en log in (als je nieuw bent bij onze school en nog geen account hebt, maak je daar een nieuw account aan).

  2. In de Mindbody Online Store selecteer je de producten of diensten (lessen) van je keuze en plaats deze in je winkelwagen.

  3. Wanneer je je bestelling hebt afgerond, klik je op de Check Out knop bovenin het volgende scherm, nu kun je je Gift Card ID-nummer invoeren als betaalmethode.

  • De Gift Card ID is een 12-cijferig nummer en staat op je Gift Card.

  • Het Gift Card-nummer is niet hetzelfde als een Promotion Code. Als je het Gift Card nummer invoert in het veld van de Promotion Code in plaats van in de Gift Card betaalmethode, krijg je een foutmelding. Je moet dus éérst op Check Out klikken en dan in het volgende scherm je Gift Card nummer als betaalmethode invoeren.

  • Als hetgeen je aankoopt een hoger bedrag heeft dan de waarde van je Gift Card, word je gevraagd het resterende bedrag per creditcard te betalen.

Als je een product koopt, word je gevraagd dit bij de studio af te halen. Koop je een les of lessenpakket, ga dan eenvoudig naar onze ROOSTER-pagina, schrijf je in voor de les van je keuze en geniet!

Weet je nog niet waar je je Gift Card voor wilt gebruiken, kijk dan eens bij onze verschillende Lessen en Producten.

We verwelkomen je graag in onze studio!

Wat is Mindbody? Lees er hier meer over.

 

Wat zijn Zhembrovskyy Gift Cards?
Onze Gift Cards zijn te koop en inwisselbaar in onze online winkel en gelden voor al onze producten en lessen. De koper beslist over de waarde van de kaart en stuurt de kaart via e-mail naar de ontvanger.

Kan iedereen een Zhembrovskyy Gift Card kopen en inwisselen?
Iedereen kan onze Gift Cards kopen en ontvangen, hiervoor is geen Mindbody account vereist. De koper kan een kaart als ‘Gast’ aanschaffen zonder in te loggen op Mindbody. Ook om de Gift Card te ontvangen, is geen Mindbody account vereist. Als je een Gift Card wilt inwisselen, word wel gevraagd in te loggen of te registreren in het Mindbody-portaal zodat je de Gift Card ID bij checkout als betaalmethode kunt gebruiken.
Wat is Mindbody? Lees er hier meer over.


Ik heb nog andere vragen over de Gift Cards, kunnen jullie helpen?
Natuurlijk! Neem contact op en we doen ons best om al je vragen te beantwoorden.

 

ONZE STUDIO

Eerste Helmersstraat 102 1/2
Amsterdam, NH, 1054 EG
Nederland

LET OP

De ingang van de studio is via de betonnen buitentrap links van gebouw 102 Ga de trap op en neem de eerste deur rechts.